söndag 8 februari 2009

Utmärkelse...

Idag vart det många inlägg...Har ju fått en utmärkelse av Frida med den fina bloggen Spetsar o Volanger....Tack blir så glad...Man skulle visst också nämna 5 saker som man är beroende av.....1...Snus
2...Mina barn
3...Läppglans
4...Dans
5...Bh
Skickar denna utmärkelse vidare till Vita små Hjärtan....Agneta...

3 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Grattis till din utmärkelse!

Vad tråkigt att du måste stänga din butik. Jag skall ju snart öppna en! Försöker bara tänka positivt men det är klart att man iblan undrar hur det skall gå!
Men man måste ju prova någon gång.
Jag har ju den fördelen att lokalen inte kostar mig en krona. Och vi har ju klarat försörjningen utan butik. Så jag är ju inte beroende av någon stor inkomst.
Hoppas din otur kommer att vändas till tur! Och det verkar det ju redan gjort.
Ha en härlig vecka!
Kram Helen

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

Grattis till utmärkelsen.

åå ja mellon ja...sådär.Sååå rörigt tycker jag.rösta hit å dit.Håller med dig om scotts...en bättre låt å dom hade gått vidare direkt.
gillade oxå 1an men caroline af ugglas var bra om man slapp se henne.....hon ser ut att vara helt borta med vinden..hihihihihi....
å alcazar satte sig direkt på dansgolven tror jag.Men de låter precis som BWO...Ja det ska bli spännande å se på lördag igen...laddar soffbordet med gooodis...å go mat...hihihi..

Kramizz Nilla

Sjabbig men chic sa...

Grattis till dig!
Vilka bra saker du har listat. ja, nu snusar ju inte jag men om jag hade gjort det så hade jag ju begripit att det såklart måste vara med! Och behån är ju kanon att ha och vilket märkligt sammanträffande att jag nyss har skrivit ett inlägg om min behå.

Kramar Lisa